Webinar από τον ΣΕΠΚ με τον Μιχάλη Καλαβρό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του για τη διοργάνωση ακόμη ενός διαδικτυακού σεμιναρίου, στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας επιμόρφωσης. Μετά από το webinar με τον Γιώργο Μποζίκα, ο ΣΕΠΚ διοργανώνει ακόμη ένα με ομιλητή, αυτή τη φορά, τον Μιχάλη Καλαβρό και θέμα "Developing the modern big man.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 20:30 και θα είναι προσβάσιμο σε όλους μέσω Facebook LIVE στη σελίδα του ΣΕΠΚ.

Το βιογραφικό του Μιχάλη Καλαβρού

Ο Μιχάλης Καλαβρός γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1971 και διαθέτει πλούσιο βιογραφικό ως προπονητής σε επαγγελματικές ομάδες, σε ατομικό επίπεδο έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας. Από το 2020 βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ως συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, Σπόρτιγκ, Νήαρ Ηστ, Χάρσταντ Βίκινγκς, Φράνκφουρντ Σκαϊλάινερς, Κολοσσό Ρόδου, Ολύμπια Λάρισας, Ηλυσιακό, Σανγκάη Σαρκς, Μαναουάου Τζετς, Κηφισιά και Σανζί Μπρέιβ Ντράγκονς.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software