Σεμινάρια

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια της επιμορφωτικής του δράσης έχει δημιουργήσει μια μακρά παράδοση στην διοργάνωση Διεθνών και Τοπικών Σεμιναρίων.

Τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του Μπάσκετ στην Ελλάδα έχουν διαδραματίσει τα Τοπικά Σεμινάρια σε διάφορες πόλεις της Επικράτειας που διοργανώνονται με ειδική μέριμνα ώστε να καλύπτουν γεωγραφικά όλη τη χώρα. Σε αυτά διδάσκουν Έλληνες προπονητές.

Ένας ισχυρός κρίκος στην αλυσίδα της πολυδιάστατης επιμόρφωσης που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις ο Σ.Ε.Π.Κ. να προσφέρει στον Έλληνα Προπονητή είναι και τα Διεθνή Σεμινάρια Μικρών Ηλικιών.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα σεμινάρια αυτά, νιώθαμε την βεβαιότητα ότι θα εξελιχθούν σε θεσμό. Ήδη έχουν διοργανωθεί σε διάστημα πέντε ετών οκτώ σεμινάρια μικρών ηλικιών, τα οποία πιστεύουμε ότι ωφελούν τα μέγιστα τον Έλληνα Προπονητή σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν εργάζεται.

Κορυφαίο γεγονός στην επιμορφωτική δράση του Σ.Ε.Π.Κ. είναι το ετήσιο Διεθνές Σεμινάριο που έχει δημιουργήσει μια μακρά παράδοση στον χώρο μας. Σε αυτό διδάσκουν κατά καιρούς μεγάλα ονόματα της Παγκόσμιας προπονητικής από το NBA, την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software