Ο ΣΕΠΚ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με ομιλητή τον Γιώργο Μποζίκα

| Δελτία Τύπου

Στο πλαίσιο της στόχευσης για διαρκή επιμόρφωση των μελών του, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο στη σελίδα του ΣΕΠΚ στο Facebook. Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Μποζίκας (μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού), ο οποίος θα αναλύσει το θέμα με τίτλο "Ομαδική Άμυνα: Θεμελίωση Αμυντικής Φιλοσοφίας".

Η διάρκεια θα είναι περίπου μία ώρα και το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι προσβάσιμο σε όλους μέσω Facebook LIVE στη σελίδα του ΣΕΠΚ.

Το βιογραφικό του Γιώργου Μποζίκα

Ο Γιώργος Μποζίκας γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1976 και έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο (Πεύκη, Ιωνικό Ν.Φ., Πανελλήνιο, Δούκα και Περιστέρι). Το 2010 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως personal coach σε νέους, αλλά και επαγγελματίες παίκτες. Στην συνέχεια ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στην Πεύκη (2013), ενώ εργάστηκε ως βοηθός στον Αετό.

Τη σεζόν 2015/16 εντάχθηκε στο επιτελείο της Λοκομοτίβ Κούμπαν, όταν πρώτος προπονητής ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τον οποίο ακολούθησε επίσης στη Χίμκι (2017 έως 2019). Από τις 12 Ιανουαρίου 2020 βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει φτάσει σε Final Four της EuroLeague σε δύο διαδοχικές σεζόν (2021/22 και 2022/23). Πριν από μερικές πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Final Eight της Κρήτης.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software