Ώρα… Σεμιναρίου στην Καλαμάτα

missas-zourosΤο έκτο Τοπικό Σεμινάριο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα είναι σε λίγες ώρες γεγονός, καθώς αύριο και το Σάββατο (25-26/5) τα προπονητικά βλέμματα στρέφονται στην Καλαμάτα και στο «Δημοτικό Στάδιο Παραλίας», όπου καταξιωμένοι και πολυνίκες τεχνικοί όπως οι Ζούρος, Μίσσας, Κεραμιδάς και Αβδάλας θα διδάξουν και θα μιλήσουν για σημαντικά θέματα του παιχνιδιού.

Περισσότερα: Ώρα… Σεμιναρίου στην Καλαμάτα

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Γ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Sepk logoΚαλούνται οι υποψήφιοι της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης Γ’ Κατηγορίας της ΓΓΑ, όπως προσέλθουν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 16:00, στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στην Θέρμη (Γυάλινο κτήριο), για ενημέρωση τους για το πρόγραμμα των μαθημάτων της Σχολής.

Περισσότερα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Γ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ Γ' ΑΘΗΝΑ

Sepk logoΤο πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ' κατηγορίας στην Αθήνα είναι το παρακάτω:

Περισσότερα: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ Γ' ΑΘΗΝΑ

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Sepk logoΜε απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ΄ Κατηγορίας Θεσσαλονίκης, ημερομηνία έναρξης της Σχολής ορίζεται η 15η Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00.

Η Έναρξη θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γυάλινου Κτιρίου του ΤΕΦΑΑ- ΑΠΘ στη Θέρμη. Μετά την έναρξη θα πραγματοποιηθούν μαθήματα από τις 17:00 έως 21:00. Μαθήματα θα πραγματοποιηθούν επίσης, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων καθώς και για το αναλυτικό Πρόγραμμα και τον Κανονισμό Σπουδών.

Περισσότερα: ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Sepk logoΣημείωση: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 250€ που αντιστοιχεί στα δίδακτρα της Σχολής στον Τραπεζικό λογαριασμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην τράπεζα EUROBANK με IBAN: GR9802603940000180200026101 (με τη σημείωση Δίδακτρα για Σχολή Προπονητών Αθήνας και ονοματεπώνυμο καταθέτη) έως και 1 Ιουνίου 2018 (πιθανή ημερομηνία έναρξης της Σχολής 8 Ιουνίου 2018).
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων.

Περισσότερα: ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Συγχαρητήρια στους Έλληνες του Final 4

itoudisf4Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί όλους τους Έλληνες που συμμετείχαν στο φετινό Final 4, το οποίο έλαβε χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας. Μπορεί η καλή παρουσία όλων να μην συνοδεύτηκε με το ευρωπαϊκό τρόπαιο, όμως είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για τη διαδρομή όσο και για το ήθος και την μαχητικότητα που επέδειξαν.

Περισσότερα: Συγχαρητήρια στους Έλληνες του Final 4

   

Brose Euroleague 2017-18 code 02

video-analysis-icon

Περισσότερα: Brose Euroleague 2017-18 code 02

 

Besiktas TBSL 2017-18 code 03

video-analysis-icon

Περισσότερα: Besiktas TBSL 2017-18 code 03

   

Τοπικό Σεμινάριο στην Καλαμάτα

zourosΗ επιμόρφωση αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κι αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, καθώς το διήμερο 25-26 Μαΐου θα λάβει χώρα στην Καλαμάτα το έκτο Τοπικό Σεμινάριο για το 2018. Οι ομιλητές που θα διδάξουν στο Σεμινάριο είναι οι Ηλίας Ζούρος, Κώστας Μίσσας, Κώστας Κεραμιδάς και Δημήτρης Αβδάλας.

Περισσότερα: Τοπικό Σεμινάριο στην Καλαμάτα

 

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι»

aek1Η Πετρολίνα ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει και το πρωτάθλημα Κύπρου κάτι που γίνεται για τέταρτη φορά στην ιστορία της και μέσα σε έξι χρόνια. Ο τεχνικός των νταμπλούχων μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη σειρά με τον Κεραυνό αλλά και για τη σεζόν που έρχεται.

Περισσότερα: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι»

   

Zalgiris Euroleague 2015-16 code 03

video-analysis-icon

Περισσότερα: Zalgiris Euroleague 2015-16 code 03

 

Fenerbahce Euroleague 2015-16 code 03

video-analysis-icon

Περισσότερα: Fenerbahce Euroleague 2015-16 code 03

   

Και οι Μανουσέλης – Ζιάγκος στο Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης

manouselisΟι Μάνος Μανουσέλης και Βαγγέλης Ζιάγκος θα εκπροσωπήσουν τους Έλληνες προπονητές στο Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης που θα διοργανώσει ο ΣΕΠΚ από τις 22 μέχρι τις 24 Ιουνίου στο «Κοντόπευκο» της Αγίας Παρασκευής. Έτσι μετά τους Ganon Baker και Sean Sweeney δύο ακόμα κορυφαίοι προπονητές θα διδάξουν σε ένα υψηλότατου επιπέδου Σεμινάριο.

Περισσότερα: Και οι Μανουσέλης – Ζιάγκος στο Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης

 

Crvena Zvezda Euroleague 2017-18 code 02

video-analysis-icon

Περισσότερα: Crvena Zvezda Euroleague 2017-18 code 02

   

Baskonia Euroleague 2017-18 code 03

video-analysis-icon

Περισσότερα: Baskonia Euroleague 2017-18 code 03

 

Ομιλητής σε Σεμινάριο στις Φιλλιπίνες ο Φραγκιάς

 DSC9236Σε ένα από τα σημαντικότερα Διεθνή Σεμινάρια της Ασίας και των Φιλλιπινών θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση! Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Φραγκιάς το τριήμερο 1 με 3 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Μανίλα για να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τους προπονητές της χώρας.

Περισσότερα: Ομιλητής σε Σεμινάριο στις Φιλλιπίνες ο Φραγκιάς

   

Σελίδα 1 από 184

e-genius.gr ...intelligent web software