Ευχαριστήριο για το τοπικό σεμινάριο των Ιωαννίνων

| Τοπικά Σεμινάρια

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, και το Δ.Σ του Συνδέσµου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, µετά το πέρας του επιτυχημένου τοπικού σεµιναρίου που έλαβε χώρα κατα το διήµερο 18-19 Ιουνίου 2022, στην πόλη των Ιωαννίνων, θα ήθελε να εκφράσει τις θερµές του ευχαριστίες προς:

  • Την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη αυτής, κ. Αλέξανδρο Καχριµάνη,
  • Τον Δήµο Ιωαννίνων και τον Δήµαρχο αυτού, κ. Μωϋσή Ελισάφ,
  • Την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε και τον Πρόεδρο αυτής κ. Κώστα Νικάκη,
  • Την εταιρεία αθλητικών ειδών και ρουχισµού athlos-sport και τον κ. Θεόδωρο Βαντόλα, που η αρωγή τους ως συνδιοργανωτές, αποτέλεσε τον βασικό παράγοντα επιτυχίας του σεµιναρίου.

Επίσης θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε τον Πρόεδρο του Νέου Κλειστού Γυµναστηρίου Ιωαννίνων, κ. Ηλία Γκαζιανη για την άψογη συνεργασία κατα τον προγραµµατισµό και περαίωση του σεµιναρίου. Κρίνουµε επίσης απαραίτητο να ευχαριστήσουµε, για τις πολύτιµες υπηρεσίες που παρείχε, το προσωπικό του Νέου Κλειστού Γυµναστηρίου Ιωαννίνων καθόλη την διάρκεια του σεµιναρίου.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

Μετά τιµής
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Κ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software