Λιόγας: "Εξαιρετικά σημαντική η επιμόρφωση"

| Τοπικά Σεμινάρια

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 Κατηγορία με την Καρδίτσα, ο Δημήτρης Λιόγας θα είναι εκ των ομιλητών του τοπικού σεμιναρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα Ιωάννινα, στις 18 και 19 Ιουνίου. Ο πολύπειρος τεχνικός, υπό τις οδηγίες του οποίου η Καρδίτσα ήταν -πέρα από πρωταθλήτρια και- η καλύτερη επίθεση και άμυνα της Α2 Κατηγορίας, ανέλυσε τη θεματολογία και μίλησε για τη σημασία των τοπικών σεμιναρίων. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

"Την πρώτη μέρα θα αναφερθώ στην ανάπτυξη του αιφνιδιασμού, ένα θέμα που θεωρώ πολύ σημαντικό στη σύγχρονη εποχή. Βλέπουμε πως το άθλημα γίνεται όλο και πιο γρήγορο, με τον υψηλό ρυθμό να χαρακτηρίζει εν πολλοίς τη σύγχρονη εποχή. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσω για την προπόνηση σε αγωνιστική περίοδο και ό,τι προσαρμογές χρειάζεται να γίνουν στη διάρκεια της εβδομάδας" ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιμορφώνεσαι και να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, ακούγοντας νέες ιδέες στα σεμινάρια. Είναι σίγουρο πως ο τροχός έχει ανακαλυφθεί, αλλά κάθε μέρα που περνάει μπορούμε να βελτιώσουμε την χρήση του. Το σεμινάριο είναι πολύ ενδιαφέρον, για να ακούς άλλες απόψεις και να προσαρμόσεις ό,τι από αυτά σου αρέσει στη δική σου φιλοσοφία και τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού".

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software