Απόλυτα επιτυχημένο το τοπικό σεμινάριο των Ιωαννίνων

| Τοπικά Σεμινάρια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα τοπικό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, το τέταρτο κατά σειρά για το 2022. Μετά τη Νάξο, τη Μεσσήνη και την Κατερίνη, ήταν η σειρά των Ιωαννίνων να υποδεχθούν τον ΣΕΠΚ και τα τοπικά σεμινάρια. Περίπου πενήντα (50) προπονητές έδωσαν το παρών αυτό το διήμερο για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του Δημήτρη Λιόγα, του Θωμά Κωστόπουλου και του Νίκου Ρετζέπη, καταθέτοντας παράλληλα τις ερωτήσεις τους προς τους ομιλητές.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα ήθελα να ευχαριστήσει την ΕΟΚ, την ΕΣΚΑΒΔΕ, τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου για την άψογη συνεργασία προκειμένου για τη διοργάνωση του τοπικού σεμιναρίου στα Ιωάννινα.

Πλέον, σειρά παίρνει το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2022" που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου στην Αθήνα, από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου με ομιλητές τους: Γιάννη Σφαιρόπουλου, Τσάβι Πασκουάλ, Τζώρτζη Δικαιουλάκο, Ανδρέα Γκατζούλη και Διαμαντή Παναγιωτόπουλο.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

ioannina2

ioannina3

ioannina4

ioannina5

ioannina6

ioannina

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software