Δρακάκη: "Όλα τα παιχνίδια στην Α2 Γυναικών είναι ντέρμπι"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Αμύντας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής, επιβεβαιώνοντας τη γενική άποψη πως είναι σε διαρκή άνοδο το τελευταίο διάστημα -είχε προηγηθεί η επιβλητική νίκη επί του Ιωνικού Ν. Φιλαδελφείας. Η προπονήτρια των πορτοκαλί, Φρόσω Δρακάκη, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την εξέλιξη της ομάδας, τους στόχους που είχαν τεθεί από νωρίς, αλλά και την ποιότητα του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

- Ο Αμύντας δείχνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, κερδίζοντας την Αγία Παρασκευή στο ντέρμπι. Ήταν εξ αρχής στόχος ο πρωταθλητισμός;
"Η ομάδα το καλοκαίρι έκανε πολλές προσθήκες, νεαρές σε ηλικία ως επί το πλείστον, με στόχο να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να δημιουργήσουμε έναν κορμό με βλέμμα στο μέλλον, με αθλήτριες που θα μείνουν στην ομάδα πολλά χρόνια εφόσον συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται.

Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να δέσουμε το σύνολο, να περάσουμε την προπονητική μας φιλοσοφία και μέσα από σκληρή δουλειά, να βγάλουμε στη γήπεδο το καλύτερο που μπορούμε. Ο πρωταθλητισμός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία, ελπίζαμε ότι η ομάδα με τον καιρό και με τη συστηματική προπόνηση θα βελτιώνεται και η αλήθεια είναι ότι έχουμε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τις νίκες επι των δύο πρωτοπόρων ομάδων Ιωνικού και Αγίας Παρασκευής".

- Τι είναι αυτό που θεωρείτε ως το μεγαλύτερο όπλο σας φέτος;
"Τα όπλα μας είναι το πολύ γεμάτο ρόστερ με ποιοτικές παίχτριες, η συμπαγής άμυνα και ο χαρακτήρας που χτίζεται μέσα στη σεζόν ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους μας και ότι δεν τα παρατάμε μέχρι να λήξει το παιχνίδι".

- Πώς κρίνετε την ποιότητα του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;
"Κατά κοινή ομολογία είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής, που όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Για εμένα όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Είναι επίσης το πιο μακρύ πρωτάθλημα και γ αυτό και το ζητούμενο να έχουμε διάρκεια και σταθερότητα ως ομάδα".

- Πού πιστεύετε ότι χρειάζεται τη μεγαλύτερη βελτίωση η κατηγορία;
"Έχουν γίνει πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το προϊόν έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό, αλλά χρειάζεται σίγουρα περισσότερη προβολή. Το αξίζουν οι αθλήτριες που είναι οι πρωταγωνίστριες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software