Ιμπραημάκης: "Στον Ίκαρο Καλλιθέας απολαμβάνουμε κάθε στιγμή ως ομάδα"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία και τον βαθμό ανταγωνιστικότητας της National League 2. Ο Μανώλης Ιμπραημάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τα σχέδια που κάνει η ομάδα του, αυτά στα οποία πόνταρε από την αρχή της σεζόν, αλλά και την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Καλλιθέα με τους νεαρούς αθλητές που διαθέτει το ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

- Ο Ίκαρος Καλλιθέας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη επί του Ηλυσιακού, δείχνοντας πως έχει τα φόντα να κάνει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στη σεζόν. Ποιοι οι στόχοι που είχατε θέσει στον σύλλογο;
"Πραγματικά ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα για εμάς, απέναντι στον -πρωτοπόρο και φαβορί για την άνοδο- Ηλυσιακό. Παίξαμε για σαράντα λεπτά συγκεντρωμένα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο κι είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνισή μας. Οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι από την αρχή της σεζόν. Θέλαμε να αποφύγουμε τα playouts, να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% και μετά να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μας αναλογεί σε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουμε φέτος".

- Τι είναι αυτό που θεωρείτε ως το μεγαλύτερο όπλο σας φέτος για να τα κατάφερε σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο, όπως αναφέρατε κι εσείς;
"Το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουμε είναι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, μέσα κι έξω από το παρκέ. Πραγματικά απολαμβάνουμε κάθε στιγμή ως ομάδα. Κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο, μιας και παίζουμε με τρομερή ενέργεια και διάθεση, έχοντας παράλληλα τεράστια ωριμότητα, αν σκεφτείτε μάλιστα ότι ως ομάδα έχουμε μέσο όρο ηλικίας τα 21 έτη στους παίκτες μας".

- Πώς κρίνετε την ποιότητα του Πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;
"Θα μιλήσω για τον δικό μας όμιλο, που έχω ξεκάθαρη εικόνα. Είναι συναρπαστικός κι η ποιότητα των παικτών, των προπονητών και γενικότερα των ομάδων που συμμετέχουν είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν παίκτες και προπονητές που ήρθαν από μεγαλύτερες κατηγορίες. Σε όλα τα παιχνίδια γίνονται δυνατές μάχες κι όλοι μπορούν να κερδίσουν παντού".

- Πού πιστεύετε ότι χρειάζεται τη μεγαλύτερη βελτίωση η κατηγορία για να πάει ακόμη καλύτερα;
"Πιστεύω ότι κάθε χρόνο από την ΕΟΚ γίνονται βήματα προόδου, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Ειδικά η Elite League έχει εκτοξευτεί τα τελευταία δύο χρόνια. Όσον αφορά στην δική μας κατηγορία, τη National League 2, αν και δεν είμαι ειδικός, πιστεύω ότι πρέπει να βρεθούν επιπλέον τρόποι προβολής, τόσο τηλεοπτικά όσο και με άλλους διάφορους τρόπους, μιας και το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Αξίζει κάποιος να ασχολείται με αυτή την κατηγορία, το λέω και το πιστεύω πραγματικά. Άλλη πρόταση θα ήταν να δοθούν επιπλέον οικονομικά κίνητρα στις ομάδες που συμμετέχουν, για παράδειγμα μέσω ενός μπόνους, ανάλογα τη βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει κάθε ομάδα".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software