Ρουμπελάκης: "Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Η Αγία Παρασκευή βρίσκεται στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Α2 Γυναικών, έχοντας 11 νίκες σε 12 αγώνες ως τώρα. Η ομάδα του Γιώργου Ρουμπελάκη έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, διατηρείται στην κορυφή και δείχνει ικανή να παραμείνει στην κορυφή ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη φετινή προσπάθεια, την κούρσα της ανόδου, αλλά και την καθημερινή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο με στόχο τη διαρκή βελτίωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Ο πρωταθλητισμός και η διεκδίκηση της ανόδου ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος;
"Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός, όμως δημιουργήγσαμε ένα σύνολο με παίκτριες υψηλού αθλητικού επιπέδου, που κάνουν καθημερινά σκληρή δουλειά στο γήπεδο, βγάζοντας κάθε βδομάδα μια πολύ όμορφη μπασκετική εικόνα".

- Ποιο θεωρείς πως είναι το μεγαλύτερο προσόν της ομάδας, έναντι του ανταγωνισμού;
"Θα έλεγα πως είναι η χημεία που έχουν αποκτήσει τα κορίτσια και το αγωνιστικό πάθος που επιδεικνύουν και παρουσιάζουν στο παρκέ όλες οι αθλήτριες. Από αυτές που παίρνουν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής έως εκείνες που χρησιμοποιούνται λιγότερο".

- Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί, εν τέλει, η άνοδος στην Α1 Γυναικών;
"Φέτος είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό και μεγάλο σε διάρκεια πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Α2 Γυναικών. Έχει πολύ δυνατές ομάδες και ποιοτικές παίκτριες. Γι αυτό νομίζω ότι θα κριθεί στη διάρκεια κάθε ομάδας, μην ξεχνάμε άλλωστε πως η regular season ολοκληρώνεται τον Απρίλιο".

- Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι χρειάζεται βελτίωση για την ομάδα σου, ώστε να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο μέχρι τέλους;
"Η ομάδα μας δουλεύει μεθοδικά σε καθημερινό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως δεν έχουμε βγάλει ακόμη την πραγματική μας εικόνα. Τα κορίτσια το γνωρίζουν αυτό και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά για να βγάλουν στο παρκέ αυτό που πραγματικά μπορούν να βγάλουν. Ακόμη περισσότερα και καλύτερα πράγματα στην πορεία, δηλαδή".

- Με τι θα είστε ικανοποιημένοι στην ομάδα, στο φινάλε της σεζόν;
"Το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχουν υγεία οι παίκτριές μου, να είναι χαρούμενες και ικανοποιημένες στο τέλος του πρωταθλήματος. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας, λοιπόν".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software