Επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν και συνομιλία με τον Αντρέα Τρινκιέρι

| Δελτία Τύπου

Η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Λογοθέτη και του Σίμου Ρόκα στο Μόναχο, στο πλαίσιο των υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2022, συνεχίζεται με τα δύο μέλη του Συνδέσμου να έρχονται καθημερινά σε επαφή με προπονητές και ανθρώπους του γερμανικού οργανισμού, γεμίζοντας με γνώσεις και πολλές σημειώσεις, τις οποίες θα μοιραστούν εν συνεχεία με όλους τους προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με το άρτιο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν Μονάχου, όπως επίσης να ξεναγηθούν και να τους γίνει ανάλυση της φιλοσοφίας του τρόπου λειτουργίας της Ακαδημίας του συλλόγου.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν μάλιστα τη χαρά και την τιμή να γίνουν δεκτοί από τον Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο συνομίλησαν για τον τρόπο δουλειάς το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague, κι όχι μόνο.

Παράλληλα, παρακολούθησαν δια ζώσης τις προπονήσεις και τους αγώνες των ομάδων U16 και U19 για το γερμανικό πρωτάθλημα.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

rokas-trinchieri

logothetis-trinchieri

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software