Κουτρόγιαννου και Χατζηιωάννου στην Ιταλία για το πρόγραμμα υποτροφιών

| Δελτία Τύπου

Ο κύκλος του προγράμματος υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κλείνει με το ταξίδι της Ιωάννας Κουτρόγιαννου και του Στέλιου Χατζηιωάννου στο Μιλάνο. Οι δύο προπονητές αναχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 28 Μαρτίου για την Ιταλία, όπου θα παραμείνουν για περίπου δύο βδομάδες, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις και τον τρόπο δουλειάς της Αρμάνι Μιλάνο. 

Μετά τη Βαλένθια (Λάμπρος Μπάρτζος - Νίκος Φραγκούλης) και το Μόναχο (Κωνσταντίνος Λογοθέτης - Σίμος Ρόκας), το Μιλάνο αποτελεί τον τρίτο -και τελευταίο- σταθμό των υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

milano-anaxorisi1

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software