Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Αρμάνι Μιλάνο και παρακολούθηση των προπονήσεων

| Δελτία Τύπου

Η Ιωάννα Κουτρόγιαννου και ο Στέλιος Χατζηιωάννου βρίσκονται από τις αρχές της εβδομάδας στο Μιλάνο, στο περιθώριο των ετήσιων υποτροφιών του ΣΕΠΚ για τα μέλη του, έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον τρόπο λειτουργίας της Αρμάνι Μιλάνο. Από τα τμήματα υποδομής μέχρι την πρώτη ομάδα, της οποίας ηγείται ο Έτορε Μεσίνα. 

Οι δύο προπονητές - μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έχουν παρακολουθήσει τις προπονήσεις των U11, U12, U13, U14, U15, U17 και U19 της Αρμάνι Μιλάνο, κρατώντας πολλές σημειώσεις για τον τρόπο με τον οποίο ο ιταλικός σύλλογος λειτουργεί και αξιοποιεί τα ταλέντα που έχει στις τάξεις του.

Ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, ξενάγησε μάλιστα αμφότερους στις εγκαταστάσεις της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ήταν αυτός που τους υποδέχτηκε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Δεδομένου πως η Αρμάνι Μιλάνο έχει διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για την EuroLeague, πέραν των προπονήσεων υπό τον Έτορε Μεσίνα, η Ιωάννα Κουτρόγιαννου και ο Στέλιος Χατζηιωάννου έχουν παράλληλα την ευκαιρία να δουν από κοντά τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου και τη Μονακό.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

milano-stavropoulos

koutrogiannou-tropaia

chatziioannou-tropaia

milano-proponisi

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software