Απόλυτα επιτυχημένο το τοπικό σεμινάριο της Κατερίνης

| Τοπικά Σεμινάρια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαΐου το τοπικό σεμινάριο της Κατερίνης, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ, την ΕΚΑΣΚΕΜ, τον Δήμο Κατερίνης και την ΑΓΕΠ 2011.

Οι προπονητές της πόλης και των γύρω περιοχών έδωσαν δυναμικό παρών το διήμερο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην επιμόρφωση των προπονητών - μελών του ΣΕΠΚ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Κώστας Μέξας, ο Γιάννης Τσουμπρής και ο Γιάννης Χρυσάφης ανέλυσαν τη θεματολογία τους, απάντησαν στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων και μοιράστηκαν τις πλούσιες εμπειρίες που διαθέτουν.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

katerini8

katerini6

katerini5

katerini3

katerini2

katerini1

katerini4

 

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software