Οι αποφάσεις του Δ.Σ του ΣΕΠΚ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

block_mikro.jpg Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας, καταλήγοντας σε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε θέμα επιμορφωτικού, πειθαρχικού, αγωνιστικού και κοινωνικού περιεχομένου. 

block.jpg Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας, καταλήγοντας σε σημαντικές αποφάσεις.

Ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν εκτενώς ήταν το θέμα των καταγγελιών που φτάνουν στα γραφεία του Συνδέσμου από προπονητές στους οποίους οφείλονται χρήματα από τους συλλόγους κατά τη στιγμή της αποχώρησης τους.

Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει τη συμπαράσταση του σε αυτούς -με παρέμβαση στα σωματεία- τονίζοντας, ωστόσο, την ανάγκη υπογραφής συμβολαίου σε όλες τις κατηγορίες, ιδιαίτερα στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Εξετάστηκε η υπόθεση Οικονόμου-Παπαδόπουλου. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διάβασαν τις απολογίες των δύο προπονητών, στους οποίους απεύθυναν έγγραφη σύσταση. .

Ο ΣΕΠΚ στέκεται στο πλευρό των προπονητών που καταπιάνονται με τα τμήματα υποδομής και μετά το επιμορφωτικό του έργο (Διεθνή Σεμινάρια Νεαρών Παικτών κτλ), αποφάσισε να συμπαρασταθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία είναι περισσότερο οικονομικής φύσης. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η κάλυψη των δικαστικών εξόδων των προπονητών που θα διεκδικήσουν τις απολαβές τους από τα σωματεία μέσω της δικαστικής οδού.

Μετά από πρόταση του ΠΣΑΚ, ο ΣΕΠΚ θα πραγματοποιηθούν από κοινού επισκέψεις σε ιδρύματα (Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Τρίκαλα) κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στα πλαίσια της "εβδομάδες αγάπης".

Ορίστηκαν οι εκλογές του τοπικού γραφείου του ΣΕΠΚ στην Κρήτη, καθώς κι η διεξαγωγή τοπικού σεμιναρίου στις 20-21 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συμφώνησαν ώστε το Διεθνές Σεμινάριο του 2009 να διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα διοργανώσει camp για  προετοιμασία παικτών για τη συμμετοχή τους σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου.

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software