Το αναβαθμισμένο sepk.gr

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
block_mikro.jpg Ακολουθώντας το πνεύμα και τις ανάγκες της "ηλεκτρονικής" εποχής το επίσημο site του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε αναβάθμιση στον server που το "φιλοξενεί". Ο αυξημένος όγκος των επισκέψεων, αλλά κι οι πρόσθετες δυνατότητες προς τα μέλη ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
block.jpg

Ακολουθώντας το πνεύμα και τις ανάγκες της "ηλεκτρονικής" εποχής το επίσημο site του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε αναβάθμιση στον server που το "φιλοξενεί". Ο αυξημένος όγκος των επισκέψεων, αλλά κι οι πρόσθετες δυνατότητες προς τα μέλη ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Το sepk.gr τους τελευταίους μήνες έχει βάλει στόχο τη συνεχή βελτίωση κι η συγκεκριμένη αναβάθμιση ήταν... μονόδρομος, δεδομένου ότι δέχεται κάθε μέρα και περισσότερους επισκέπτες. Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο ο ΣΕΠΚ θα μπορέσει να προσφέρει, πέρα από τις υπάρχουσες παροχές (προσωπική ιστοσελίδα, βίντεο υψηλής ανάλυσης) κι άλλες υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Την αναβάθμιση ολοκλήρωσε με επιτυχία η εταιρία e-genius που έχει διαχειρίζεται το sepk.gr.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software