Κυκλοφορεί το 'Basketball Coach'

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bcoach_mikri.jpg Κυκλοφορεί ήδη το τεύχος Νο27 του περιοδικού του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, "Basketball Coach", που περιέχει μεταξύ άλλων ένα μεγάλο αφιέρωμα στα Διεθνή Σεμινάρια του ΣΕΠΚ στη Βέροια, στην Πάτρα (9ο και 10ο Νεαρών παικτών) και στην Αθήνα ("Αθήνα 2008"), καθώς και αναλύσεις για την επιθετική και αμυντική τακτική της Εθνικής Ελλάδος και των Ηνωμένων Πολιτειών από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Δημήτρη Πρίφτη και Νίκο Λινάρδο.

bcoach.jpg Κυκλοφορεί ήδη το τεύχος Νο27 του περιοδικού του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, "Basketball Coach", που περιέχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα Διεθνή Σεμινάρια του ΣΕΠΚ στη Βέροια, στην Πάτρα (9ο και 10ο Νεαρών παικτών) και στην Αθήνα ("Αθήνα 2008").

Επίσης στο τεύχος του Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου δημοσιεύονται αναλύσεις για την επιθετική και αμυντική τακτική της Εθνικής Ελλάδος και των Ηνωμένων Πολιτειών από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Δημήτρη Πρίφτη και Νίκο Λινάρδο.

Ακόμη οι αναγνώστες μπορούν να βρουν ενδιαφέροντα άρθρα για θέματα που αφορούν επιθετική τακτική (σκριν μακριά από τη μπάλα), νεαρές ηλικίες (από τον Έττορε Μεσίνα), την αποχώρηση του θρυλικού Ντον Χάσκινς, καθώς και άλλα που έχουν να κάνουν με ενδυνάμωση και τα τελευταία νέα του ΣΕΠΚ.

Παράλληλα για πρώτη φορά παραχωρήθηκε και ένα δισέλιδο στον ΠΣΑΚ, που βρήκε βήμα για να παραθέσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς των παικτών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software