Ο ΣΕΠΚ καλεί τα μέλη του σε διάλογο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Ο ΣΕΠΚ προσκαλεί τα μέλη του τη Δευτέρα (18/3, 16.00) στα γραφεία του για να καταθέσουν προβληματισμούς και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή του Έλληνα προπονητή.

Sepk logo Οι Έλληνες προπονητές έχουν πολλούς λόγους να προβληματιστούν. Όχι μόνο σχετικά με το μπάσκετ, αλλά και πάνω σε θέματα της καθημερινότητας τους. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δείχνει εμπράκτως ότι βρίσκεται κοντά στον Έλληνα προπονητή, ανεξαρτήτου κατηγορίας, ανοίγοντας έναν δίαυλο επικοινωνίας με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν, αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, καθώς και την προάσπιση-θεμελίωση των επαγγελματικών του δικαιωμάτων.

Ο ΣΕΠΚ κάνει κάλεσμα στα μέλη του έτσι ώστε την ερχόμενη Δευτέρα (18/3) στις 16.00 να συγκεντρωθούν στα γραφεία του ΣΕΠΚ (Λ. Συγγρού 230, Καλλιθέα) και να καταθέσουν προς συζήτηση τα θέματα που τους απασχολούν. Ο διάλογος θα είναι ανοιχτός για όλους τους προβληματισμούς που αφορούν την επαγγελματική ζωή του Έλληνα προπονητή ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software