Σεμινάριο για τους νέους κανονισμούς

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk logo Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει και η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και τον Σ.Δ.Κ.Θ. διοργανώνουν ένα χρήσιμο Σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν οι νέοι κανονισμοί παιδιάς (βήματα, αντιαθλητικό φάουλ κ.α.). Προπονητές και παράγοντες ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ την ερχόμενη Τρίτη (10/10/17) και ώρα 18:00 στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου (1ος όροφος).

Sepk logo Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει και η Ε.ΚΑ.Σ.Θ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και τον Σ.Δ.Κ.Θ. διοργανώνουν ένα χρήσιμο Σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν οι νέοι κανονισμοί παιδιάς (βήματα, αντιαθλητικό φάουλ κ.α.). Προπονητές και παράγοντες ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ την ερχόμενη Τρίτη (10/10/17) και ώρα 18:00 στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου (1ος όροφος).

Ο ΣΕΠΚ καλεί τα μέλη του να δώσουν το παρών, καθώς η ενημέρωση και η γνώση των κανονισμών είναι σημαντική στο προπονητικό έργο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software