Συγχαρητήρια στην Εθνική U20

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

limniatis papatheodorou Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική U20  για την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εκφράζει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, που επίσης αποδίδει τα εύσημα στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ηλία Παπαθεοδώρου και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωσης:

"Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εθνική U20 για την πορεία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης. Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία της συγκεκριμένης ομάδας και της συγκεκριμένης γενιάς, που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και να αποδεικνύει ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, αλλά και λαμπρό μέλλον.

Θα πρέπει επίσης να αποδωθούν τα εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει, τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, ο ΣΕΠΚ εκφράζοντας όλα τα μέλη του, θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια του τουρνουά. Μακάρι η πορεία να ολοκληρωθεί με δύο ακόμη νίκες και ένα ακόμη χρυσο μετάλλιο".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software