Συγχαρητήρια στους "χρυσούς"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
efivoi_mikri.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη σπουδαία επιτυχία που σημείωσε η "χρυσή" Εθνική Εφήβων του Γιώργου Βλασσόπουλου, που έκανε περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα.
efivoi_megali.jpg

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη σπουδαία επιτυχία που σημείωσε η "χρυσή" Εθνική Εφήβων του Γιώργου Βλασσόπουλου, που έκανε περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα. 

Αναλυτικό το κείμενο:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλοντας να εκφράσει τη χαρά και την περηφάνια που αισθάνθηκαν όλοι οι Έλληνες το βράδυ της Κυριακής, συγχαίρει την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.


Ο ΣΕΠΚ αισθάνεται την ανάγκη να αποδώσει τα εύσημα στους παίκτες, τον  προπονητή Γιώργο Βλασσόπουλο και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, αλλά και σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας.


Οι «χρυσοί» Έφηβοι δεν δίδαξαν μόνο... μπάσκετ ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά έκαναν επίδειξη ήθους και χαρακτήρα, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια της Εθνικής Ανδρών.


Όπως κι αυτοί πήραν ώθηση από τα κατορθώματα των προηγούμενων αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, έτσι κι αυτοί με τη σειρά τους θα «σπρώξουν» νέους παίκτες και νέους φιλάθλους στα γήπεδα του μπάσκετ και μακάρι αυτό το χρυσό μετάλλιο να αποτελέσει για εκείνους μόνο την αρχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον
".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software