Οι έφηβοι της… Ευρώπης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

efivoi.jpg Στα χνάρια της Εθνικής Ανδρών και η Εθνική ομάδα των Εφήβων, εξασφάλισε την είσοδό της στην τετράδα του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και περιμένει αντίπαλο! Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου μετράει 21 νίκες σερί σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, ενώ το βασικό συστατικό της επιτυχίας όπως λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, δεν είναι άλλο από την καλά οργανωμένη άμυνα! (Χαρακτηριστικά κομμάτια τεχνικού περιεχομένου, από το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σερβία μπορείτε να παρακολουθήσετε στην συνέχεια).

efivoi.jpg Στα χνάρια της Εθνικής Ανδρών και η Εθνική ομάδα των Εφήβων, εξασφάλισε την είσοδό της στην τετράδα του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και περιμένει αντίπαλο! Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου μετράει 21 νίκες σερί σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, ενώ το βασικό συστατικό της επιτυχίας όπως λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, δεν είναι άλλο από την καλά οργανωμένη άμυνα! (Χαρακτηριστικά κομμάτια τεχνικού περιεχομένου, από το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σερβία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ).

 Πρόκειται για μια ομάδα που βασίζεται στα αθλητικά της προσόντα και στην ικανότητά της να πνίγει τους αντιπάλους με την καλή, πιεστική της άμυνα. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει μέχρι που μπορούν να φτάσουν αυτά τα παιδιά, αφού η άμυνα, το καλό κλίμα και τα πλούσια αθλητικά προσόντα μπορούν να την οδηγήσουν ακόμα και στην κορυφή.

 

 

{flv}European_championship_U18men_hellas_01{/flv}

{flv}European_championship_U18men_hellas_02{/flv}

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software