Σπουδαία σεμινάρια σε Ξάνθη και Χανιά

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

chania_mikri.jpg Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τοπικών σεμιναρίων που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ. Πλήθος προπονητών συνέρευσαν στην Ξάνθη και στα Χανιά για να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τοπικών σεμιναρίων που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ. Πλήθος προπονητών συνέρευσαν στην Ξάνθη και στα Χανιά για να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα.

Συγκεκριμένα στην Ξάνθη στις 6 και 7 Ιουνίου το παρών έδωσαν περίπου 65 προπονητές που διδάχθηκαν από τους Θόδωρο Ροδόπουλο, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, Λευτέρη Κακιούση, Κώστας Πιλαφίδης και Δημήτρης Γαλάνης.

Στα Χανιά (στις 7 και 8 Ιουνίου) μίλησαν οι Θανάσης Παπαχατζής, Γιώργος Καλαφατάκης, Γιάννης Τζήμας, Θανάσης Σκουρτόπουλος και Μιχάλης Δασκαλάκης.

Και τα δύο σεμινάρια που πήραν τη σκυτάλη από τη Σάμο και τη Λευκάδα στέφτηκαν από επιτυχία, που αποτυπώνεται στο υψηλό επίπεδο των ομιλιών, αλλά και στη δυναμική παρουσία του ακροατηρίου.

Το επιμορφωτικό έργο του ΣΕΠΚ θα συνεχιστεί στη Βέροια με το 9ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών (13-14 Ιουνίου), στο οποίο θα διδάξουν οι Σίτο Αλόνσο, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Στιβ Σπένσερ.

Φωτογραφίες από το Τοπικό Σεμινάριο στα Χανιά

chania.jpg
Οι Ομιλητές κι οι διοργανωτές

coach.jpg
Ο Γιώργος Καλαφατάκης

kalafas.jpg
Ο Θανάσης Παπαχατζής

papachatzis.jpg


Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software