Στον Κολοσσό ο Σφαιρόπουλος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sfairopoulos_mikri.jpg Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι από την Κυριακή ο νέος προπονητής του Κολοσσού. Ο νεαρός τεχνικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και αποδέχτηκε την πρόκληση της ομάδας της Ρόδου.

sfer.jpg Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι από την Κυριακή ο νέος προπονητής του Κολοσσού. Ο νεαρός τεχνικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και αποδέχτηκε την πρόκληση της ομάδας της Ρόδου, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Σφαιρόπουλος έχει δουλέψει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 13 και 14 Ιουνίου θα διδάξει στο 9ο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στη Βέροια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Κολοσσού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Kολοσσού για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Eίναι μία διοίκηση σοβαρή, υπεύθυνη, με όρεξη, διάθεσή και όραμα για την ομάδα. Aυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους δέχθηκα με χαρά να συνεργαστώ στον Kολοσσό. Eίμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε μία νέα αρχή προς την καθιέρωση μας στο χώρο της A1. Θα παλέψουμε για το σκοπό αυτό και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα παλεύει στο γήπεδο με όλες τις δυνάμεις του. Θέλουμε τον κόσμο της Pόδου κοντά μας, όπως ήταν πάντα, να μας στηρίξει και πάλι στην προσπάθεια αυτή".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software