"Τιμή και χαρά όλων μας"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

allstar_st_mikri.jpg Λόγος για το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού, τη φιλοξενεία της πολύπαθης Αμαλιάδας και το μήνυμα που μεταδίδει το μπάσκετ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου, που άνοιξε την αυλαία του φετινού ΦΑΪΖΕΡ All-Star game, το οποίο διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ με την αρωγή του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ.

allstar_st.jpg

Λόγος για το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού, τη φιλοξενεία της πολύπαθης Αμαλιάδας και το μήνυμα που μεταδίδει το μπάσκετ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου, που άνοιξε την αυλαία του φετινού ΦΑΪΖΕΡ All-Star game, το οποίο διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ με την αρωγή του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρίσης, αρκετά μέλη του οποίου θα πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή (Γιαννάκης, Σκουρτόπουλος, Παπαχατζής, Πρίφτης, Ιτούδης, Χουγκάζ), εκπροσωπήθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τον Σωκράτη Ηλιάδη, που αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού, στην άνοδο του μπάσκετ και στην πρόοδο του Έλληνα προπονητή.

"Ο ΣΕΠΚ κι ο Παναγιώτης Γιαννάκης συγχαίρουν τον ΕΣΑΚΕ για τη διοργάνωση ενός ακόμη all-star game.

Πρόκειται για μια γιορτή, που φέρνει το μπάσκετ πιο κοντά στον φίλαθλο κόσμο και προάγει το θέαμα του κι όλα εκείνα τα στοιχεία που το έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΣΕΠΚ που έχει θέσει ως στόχο την πρόοδο και την διάκριση του αθλήματος. Το ελληνικό μπάσκετ σημειώνει διαρκώς μεγαλύτερες επιτυχίες κι η άνθηση του επιβεβαιώνεται από τη συμμετοχή πολλών νέων και καλών προπονητών στο φετινό all-star game, στο οποίο δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη εκπροσώπηση από αυτή του προέδρου μας, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Φέτος ο θεσμός αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς φιλοξενείται σε μια περιοχή που δοκιμάστηκε το περασμένο καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Είναι, όμως, ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας να βρισκόμαστε εδώ, σε μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ, κάτι που έχω ζήσει από προσωπικής εμπειρίας τον έναν χρόνο που εργάστηκα στον Ιωνικό ΝΦ Αμαλιάδας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του all-star game, που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ξεχωριστούς θεσμούς του ελληνικού μπάσκετ" τόνισε χαρακτηριστικά ο ταμίας του Συνδέσμου, Σωκράτης Ηλιάδης.

Για να διαβάσετε όλες τις δηλώσεις της συνέντευξης Τύπου του ΦΑΪΖΕΡ All-Star Game πατήστε εδώ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software