“Πολυεπίπεδος στόχος”

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
foskolos Μετά την περσινή της άνοδο η Ένωση Τραχώνων Δίας Αλίμου ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα την βρει στην Α' ΕΣΚΑΝΑ αντρών. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και υπεύθυνος ακαδημιών, Λάμπρος Φώσκολος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την συνεργασία του με την ομάδα του Αλίμου, ενώ αναφέρθηκε και στο πολύπλευρο έργο που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και τους στόχους που έχει θέσει. foskolos Μετά την περσινή της άνοδο η Ένωση Τραχώνων Δίας Αλίμου ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα την βρει στην Α' ΕΣΚΑΝΑ αντρών. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και υπεύθυνος ακαδημιών, Λάμπρος Φώσκολος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την συνεργασία του με την ομάδα του Αλίμου, ενώ αναφέρθηκε και στο πολύπλευρο έργο που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την συνεργασία του με την ομάδα των Τραχώνων
"Είναι μία συνεργασία που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια πρώτα από φιλικές σχέσεις μεταξύ του προέδρου, Κώστα Φραγκούλη κι εμένα. Ξεκίνησε δειλά δειλά με την ανάληψη του παιδικού τμήματος, και στη συνέχεια βλέποντας ότι ταιριάζει η φιλοσοφία μας ο ρόλος μου άλλαξε αναλαμβάνοντας υπεύθυνος όλων των υποδομών αλλά και συνεργάτης στην πρώτη ομάδα".

Για τη φιλοσοφία που κινήθηκαν οι Τράχωνες στην μεταγραφική περίοδο
"Η φιλοσοφία που γενικά χαρακτηρίζει την ομάδα είναι μίας παρέας που θέλει να περνάει καλά μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο λόγος που βασικό κριτήριο για να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή είναι ο χαρακτήρας του αθλητή και μετά η αγωνιστική αξία. Θέλουμε από τους αθλητές που έρχονται στην ομάδα να δένονται με αυτήν και να νιώθουν κομμάτι της.  
Οι μεταγραφές που έγιναν ήταν των Μάριου Φωτόπουλου, Βασίλη Καρακώστα, Αστέρη Παπαστέργιου, ενώ επέστρεψε στην ομάδα κι ο Κώστας Κατσουράκης μετά από ένα χρόνο που ήταν στον ΑΟΝΑ".

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες
"Το κύριο βάρος της δουλειάς μας είναι στραμμένο στις μικρές ηλικίες. Όνειρο μας είναι κάποια στιγμή στην αντρική ομάδα να παίζουν παιδιά που θα προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Έχουμε συγκεντρώσει κοντά στα 200 παιδιά και μαζί με τη συνεργασία των γονιών τους προσπαθούμε για την καλύτερη αγωνιστική και παιδαγωγική τους βελτίωση. Οι προπονήσεις γίνονται 3 με 4 φορές την εβδομάδα, κάποιες από τις οποίες είναι σε κλειστό γήπεδο. Στις ακαδημίες της ομάδας απασχολούνται καταξιωμένοι προπονητές (Γιάννης Τσουμπρής, Παναγιώτης Καδάς, Δημήτρης Καρκούλιας) που έχουν εμπειρία στις μικρές ηλικίες".

Για τους στόχους που θέτει ως υπεύθυνος των ακαδημιών
"Ο στόχος μας είναι πολυεπίπεδος, καθώς δουλεύουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως δεν στεκόμαστε μόνο εκεί. Προσπαθούμε δουλεύοντας στον παιδαγωγικό τομέα να διαπλάσουμε σωστούς χαρακτήρες. Στην ομάδα θέλουμε να έχουμε κι ένα κοινωνικό έργο κάτι που έχουμε καταφέρει μέχρι ένα βαθμό. Δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια είμαστε απελπιστικά μόνοι μας, καθώς δεν έχουμε καμία βοήθεια από Δημάρχους και γενικότερα από τις Τοπικές Αρχές. Αυτός είναι ο λόγος που ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία αυτών των στόχων".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software