Σκαραφίγκας: "Το brand name του Αμαρουσίου είναι ίδιο με το παρελθόν"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επιστροφή του Αμαρουσίου στη Basket League, τις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη εμπειρία που είχε από την πρώτη κατηγορία (με τον Πανελευσινιακό), αλλά και το brand name της ομάδας που παραμένει ισχυρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

Για την επιστροφή του Αμαρουσίου στη Basket League: "Το παρελθόν είναι αναμφισβήτητα πολύ πλούσιο εδώ, στο Μαρούσι. Έχει έναν κορμό φιλάθλων παλιών, ρομαντικών, και θεωρώ πως είναι κέρδος για την ομάδα που τους ξαναφέραμε στο γήπεδο. Το τώρα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Το brand name είναι ίδιο όμως. Ευελπιστούμε να πιάσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή, και να δώσουμε την αφορμή στον κόσμο να χαμογελάσει".

Για το πώς αντιμετωπίζει το Μαρούσι ως οργανισμός τη φετινή πρόκληση: "Με τη συμβολή του κ. Στασινόπουλου σε θέματα διοικητικά και οικονομικά, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο η ομάδα. Όλοι είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε".

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος σε σχέση με την προηγούμενη εμπειρία στη Basket League: "Στον Πανελευσινιακό είχαμε τρεις - τέσσερις ξένους, εδώ έχουμε την πολυτέλεια για έξι ξένους. Για μένα το σημαντικότερο είναι η δική μας διαδικασία κι όχι τι γίνεται με τον αντίπαλο. Αυτά λοιπόν παραμένουν τα ίδια. Κοιτάμε τα αδύνατα σημεία του καθενός, τα δικά μας. Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μετά από τόσα χρόνια. Νομίζω όμως πως τώρα είναι πιο λίγες οι ομάδες, υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα παικτών".

Για τον συνδυασμό των γηγενών με τους ξένους: "Όσον αφορά στους Έλληνες, όλοι ξέρουν τον ρόλο τους, θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους για το καλό της ομάδας. Επειδή αργήσαμε σε πολλά κομμάτια, από τη μία ήταν κακό γιατί δεν είχαμε την απαιτούμενη χημεία στην πρεμιέρα, από την άλλη όμως αποδειχθήκαμε τυχεροί γιατί βρήκαμε παίκτες σε τιμή ευκαιρίες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software