Χατζηδάκη: "Η πρόκριση στο EuroCup Women ήταν το επόμενο φυσικό βήμα για την Ελευθερία Μοσχάτου"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Η Ελευθερία Μοσχάτου πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του EuroCup Women για πρώτη φορά στην ιστορία της κι η Κατερίνα Χατζηδάκη μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την τεράστια επιτυχία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Η Ελευθερία Μοσχάτου προκρίθηκε στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αποτελούσε αυτοσκοπό αυτό το γεγονός ή προέκυψε στην πορεία ως εφικτός στόχος;
"Νομίζω μετά από την ιδιαίτερα πετυχημένη περσινή πορεία που η ομάδα είχε, και που δυο πολύ αξιόλογοι συνάδελφοι - ο κόουτς Δεσποτάκης και ο κόουτς Σίμος - άφησαν παρακαταθήκη στην ομάδα, το επόμενο φυσικό βήμα θα ήταν η επιδίωξη του κάτι παραπάνω. Κι αυτό το κάτι παραπάνω για μένα και τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα σίγουρα θα ήταν η πρόκριση στους ομίλους του EuroCup Women, κάτι που τα δύο προηγούμενα χρόνια χάθηκε στις λεπτομέρειες. Επομένως τέθηκε ως ένας από τους βασικούς στόχους από την αρχή του σχεδιασμού μας και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία ήδη η επίτευξη του.

- Ποιοι είναι οι στόχοι της Ελευθερίας Μοσχάτου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο;
"Αυτό που θέλουμε ως σύλλογος είναι πρώτα από όλα να προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο και να δείξουμε εμπιστοσύνη στις νεαρές μας παίκτριες. Φέτος τις έχουμε πλαισιώσει και με πολύ αξιόλογες ξένες αθλήτριες και νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο που πάνω από όλα μπορεί να αποδώσει καλό και έξυπνο μπάσκετ. Στόχος σαφώς είναι να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία που θα έχουμε από το EuroCup Women και να ωριμάσουμε ως ομάδα και ατομικά και σαφώς όσο πιο ψηλά μπορέσουμε να φτάσουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο".

-Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι σας βοήθησε να φτάσετε σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία;
"Ο σωστός σχεδιασμός είναι σίγουρα κλειδί, υπάρχει ήδη πολύ καλή χημεία μεταξύ όλων. Έγινε πολύ καλή δουλειά από όλους κατά το διάστημα της προετοιμασίας και το δέσιμο της ομάδας ήρθε γρήγορα. Αυτά σε συνδυασμό με τη συνεχή στήριξη των ανθρώπων που διοικούν το τμήμα, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα".

- Τι θεωρείς ότι χρειάζεται το μπάσκετ γυναικών για να δει κι άλλες ανάλογες επιτυχίες, από άλλες ομάδες;
"Χρειάζεται στήριξη από όλους και συνεχή προβολή, κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει στο βαθμό που θα έπρεπε. Το γυναικείο μπάσκετ αξίζει να βρίσκεται ψηλά και ελπίζω κάποια στιγμή να έχει την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software