Ξεκινάει το Τοπικό Σεμινάριο στην Κέρκυρα

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα λάβει χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο (13 & 14 Δεκεμβρίου) στην Κέρκυρα. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, πιστός στις αξίες της επιμόρφωσης των μελών του, διοργανώνει μαζί με τον ΓΣ Κερκυραϊκό στο ΕΑΚ Κέρκυρας Τοπικό Σεμινάριο με την συμμετοχή των Παπαχατζή, Κεραμέα, Κοκκινόπουλο και Ίσσαρη.

Sepk logo Το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα λάβει χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο (13 & 14 Δεκεμβρίου) στην Κέρκυρα. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, πιστός στις αξίες της επιμόρφωσης των μελών του, διοργανώνει μαζί με τον ΓΣ Κερκυραϊκό στο ΕΑΚ Κέρκυρας Τοπικό Σεμινάριο.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες από τους Θανάση Παπαχατζή, Νίκο Κεραμέα, Σωτήρη Κοκκινόπουλο και Σπύρο Ίσσαρη θα έχουν όσοι βρεθούν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας. Το Τοπικό Σεμινάριο που διοργανώνεται σε συνεργασία του ΣΕΠΚ με τον ΓΣ Κερκυραϊκό θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για τους τεχνικούς της ευρύτερης περιοχής να διευρύνουν τις γνώσεις τους και τους προπονητικούς τους ορίζοντες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΘΕΜΑΤΑ

Σάββατο, 13/12/2014
09:00 ΚΕΡΑΜΕΥΣ / ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΥΝΑ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ & ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
10:30 ΙΣΣΑΡΗΣ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
12:00 ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ 1on1 ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Κυριακή, 14/12/2014
10:00 ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ 1on1 ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
12:00 ΚΕΡΑΜΕΥΣ / ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η είσοδος στο Σεμινάριο θα είναι ελεύθερη για τα ενεργά μέλη του ΣΕΠΚ, ενώ η συμμετοχή για τα μη μέλη θα είναι στα 10 ευρώ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software