Ο ΣΕΠΚ θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της ΕΟΚ και της ΕΚ

| Δελτία Τύπου

H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (EOK) και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (EKE) ενώνουν τις δυνάμεις τους με υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, το οποίο αποσκοπεί στη σύμπραξη, τον κοινό σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοβουλιών στα πολύπλευρα πεδία με τα οποία ασχολούνται οι δύο Οργανισμοί.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, επισημάνθηκε πως ΕΚΕ και ΕΟΚ θα συνεργαστούν στην υλοποίηση σεμιναρίων καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή και στην εκπαίδευση των εμπλεκομένων με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (προπονητές, διαιτητές, κριτές και εργαζόμενους).

Το "παρών" έδωσε κι ο ΣΕΠΚ μέσω του μέλους του Δ.Σ., Μάγδας Γεωργίου, η οποία ανέφερε σχετικά: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ συγχαίρει την ΕΟΚ για την πρωτοβουλία συνεργασίας με την Ελληνική καρδιολογική Εταιρεία. Η εκπαίδευση στο πως να εφαρμόσουμε σωστά την ΚΑΡΠΑ και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή μπορεί να κάνει τον καθένα εμπλεκόμενο στο άθλημα ικανό να αντιδράσει άμεσα και να προσφέρει πολύτιμα λεπτά μέχρι να φτάσει εξειδικευμένη βοήθεια. Όταν κάποιος έχει εκπαιδευτεί σωστά, νιώθει περισσότερο σίγουρος να αναλάβει δράση σε κρίσιμες στιγμές, αντί να πανικοβληθεί. Αυτός ο παράγοντας είναι καθοριστικός, ιδιαίτερα σε αθλητικούς χώρους, όπου η άμεση επέμβαση μπορεί να είναι καθοριστική. Επιπροσθέτως, μέσω της εκπαίδευσης, διαμορφώνεται μια κουλτούρα πρόληψης και προστασίας. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα σταθεί αρωγός για την επιτυχή υλοποίηση των κοινών δράσεων ΕΚΕ και ΕΟΚ. Καλή νέα αγωνιστική χρονιά. Συγχαρητήρια και πάλι. Ευχαριστώ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software