Συγχαρητήρια στην Εθνική Παίδων για την σπουδαία πορεία

| Δελτία Τύπου

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, άπαντες στο Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρουν την Εθνική Παίδων για την σπουδαία πορεία και την κατάκτηση της 4ης θέσης στο EuroBasket U16, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές, τα μέλη του επιτελείου και τους αθλητές της Εθνικής Παίδων για την εξαιρετική πορεία, την εικόνα και τη μαχητικότητα που επέδειξαν από το πρώτο ως το τελευταίο παιχνίδι.

Η συντονισμένη προσπάθεια, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Παίδων συνοδεύτηκε από το ταλέντο που απέδειξαν πως διαθέτουν σε αφθονία αυτά τα παιδιά, με αποτέλεσμα την παρουσία στην καλύτερη τετράδα της διοργάνωσης.

Ο ΣΕΠΚ συγχαίρει τον Γιάννη Καλαμπόκη (head coach), την Κατερίνα Δελή και τον Δημήτρη Μισιακό (assistant coaches), τον Απόστολο Στεφανίδη (γυμναστής), τον Βασίλη Γερό (γιατρός), τον Λευτέρη Ηλιάδη (φυσικοθεραπευτής), τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο (team manager) και τον Δημήτρη Διαμαντίδη (αρχηγός αποστολής) για τη συμβολή που είχαν στην επιτυχία της Εθνικής Παίδων.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software