Συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων Ανδρών για το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket U20

| Δελτία Τύπου

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, άπαντες στο Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρουν την Εθνική Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο EuroBasket U20 στην Πολωνία.

Για δεύτερο σερί καλοκαίρι, η Εθνική Νέων Ανδρών ανεβαίνει στο βάθρο, αποδεικνύοντας με πράξεις πως υπάρχει ταλέντο στη χώρα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον πάγκο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η Ελλάδα να καταγράψει ακόμη μια επιτυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο αναπτυξιακό κομμάτι. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα, την αφοσίωση και τη βοήθεια που προσφέρουν σε νεαρούς αθλητές για να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Ο ΣΕΠΚ συγχαίρει τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Γκόφα, τον Γρηγόρη Γιάσσαρη και τον Νίκο Παπαβασιλείου που δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό και απόλυτα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο. Όπως επίσης όλους τους αθλητές και τον Θωμά Χατζηπέτρου (γιατρός), τον Γιώργο Κοροπιώτη (φυσικοθεραπευτής), τον Κώστα Ευαγγελόπουλο (φροντιστής) και τον Γιώργο Κυριακόπουλο (team manager) που συνετέλεσαν επίσης σημαντικά προκειμένου να έρθει ακόμη μια επιτυχία για την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software