Σεμινάριο Προπονητών από την ΕΟΚ για τις ηλικίες U18 - U16 - U14 - U12

| Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει σεμινάριο Προπονητών για τις ηλικίες U18-U16-U14-U12.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Αίθουσα 6) και ώρες 16.00-20.00.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Κώστας Μίσσας, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Σταυρόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιάννης Καλαμπόκης και Νίκος Παπαβασιλείου.

Οι επικεφαλής και τα στελέχη του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τη μεγάλη τους εμπειρία αναπτύσσοντας – στο γήπεδο με ομάδα επίδειξης – ενότητες σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:
1. Εισαγωγή από τον επικεφαλής προγράμματος ανάπτυξης της ΕΟΚ
2. Γενικές κατευθύνσεις
3. Αθλητική διατροφή ανά ηλικία ασκουμένου
4. Mini Basket
5. Φυσική κατάσταση & ενδυνάμωση U12/U14
6. Τεχνικές κατευθύνσεις U14/U16/U18
7. Αποκατάσταση

Για τη συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο χρειάζεται εγγραφή μέσω online φόρμας. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Αμέσως μετά το σεμινάριο (21.00) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών με την Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στους συμμετέχοντες/ουσες θα δοθούν προσκλήσεις παρακολούθησης του αγώνα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software