Αγγέλου: "Τα τοπικά σεμινάρια είναι ιδανικά για συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι εκ των ομιλητών του τοπικού σεμιναρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη Μεσσήνη. Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην αξία τέτοιων πρωτοβουλιών και την ουσία της επαφής/αλληλεπίδρασης με συναδέλφους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

Στη σημερινή εποχή της υπερπληροφόρησης, ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι θέλει, όπως θέλει. Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως τα σεμινάρια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται περισσότερο για συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα σε συναδέλφους, για το πώς η πληροφορία θα καταλήξει στους παίκτες όσο το δυνατόν πιο απλά και κατανοητά. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε άλλωστε πως κι οι αθλητές, από μέρους τους, διαχειρίζονται εκατομμύρια πληροφορίες που είναι χρήσιμες για εκείνους.

Στο τοπικό σεμινάριο της Μεσσήνης, θα αναφερθώ στο transition, τόσο για την άμυνα όσο και για την επίθεση.

Θα είναι πολύ ευχάριστο για μένα να επεξεργαστούμε αυτά τα θέματα με τους συναδέλφους - προπονητές της περιοχής, ώστε να δούμε με ποιον τρόπο αυτές οι νέες πληροφορίες θα είναι εφαρμόσιμες στις ομάδες τους και στο επίπεδο των αθλητών με τους οποίους δουλεύουν".

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software