Κτιστάκης: "Έχω αποκομίσει πάρα πολλές γνώσεις από τα σεμινάρια"

Την παραμονή του τοπικού σεμιναρίου της Νάξου, στο οποίο θα είναι ομιλητής, ο Γιάννης Κτιστάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ γι αυτά που έχει κερδίσει ο ίδιος από τέτοιες πρωτοβουλίες του Συνδέσμου στο παρελθόν, αλλά και για το θέμα που θα αναπτύξει στους προπονητές που θα βρεθούν ως θεατές στο νησί του Αιγαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

Για τη θεματολογία του: "Θα μιλήσουμε για το αμυντικό τρανζίσιον, ένας τομέας που νομίζω πως είναι λίγο υποτιμημένος κατά κάποιον τρόπο στη θεματολογία των σεμιναρίων. Θεωρώ ότι πρόκειται για κάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από τους προπονητές, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλεύουμε όλοι. Γενικά είμαι της άποψης πως επειδή το μπάσκετ έχει γίνει πολύ γρήγορο, με τις κατοχές να αυξάνονται σε σχέση με το παρελθόν, η αποτελεσματικότητα μιας ομάδας κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από το πώς ανταποκρίνεται στο αμυντικό τρανζίσιον".

Για το πόσο τον έχουν βοηθήσει τα σεμινάρια στο παρελθόν: "Η επιρροή των σεμιναρίων, είτε μιλάμε για τοπικά είτε για διεθνή, είναι τεράστια όσον αφορά σ εμένα. Πάρα πολλές γνώσεις που έχω αυτή την στιγμή, τις έχω αποκομίσει από τα σεμινάρια του ΣΕΠΚ. Στο παρελθόν, έχουν μιλήσει σε σεμινάρια του Συνδέσμου τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής προπονητικής σχολής, αλλά και προπονητές - δάσκαλοι από το εξωτερικό, με τεράστια καριέρα και διακρίσεις. Όλο αυτό έχει βοηθήσει τους πάντες να εξελιχθούν. Η επιμόρφωση που έχει επιτευχθεί χάρη σε αυτά τα σεμινάρια είναι τεράστια, για όλους τους συναδέλφους".

Για το τοπικό σεμινάριο της Νάξου: "Τα τοπικά σεμινάρια δίνουν πολλά στους προπονητές και τον αθλητικό κόσμο της εκάστοτε περιοχής, εν προκειμένω της Νάξου. Θέλω να πιστεύω πως μέσω των τοπικών σεμιναρίων, οι τοπικοί προπονητές αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους και ανταλλάσσουν ιδέες. Μπορούν μέσω τέτοιων συζητήσεων και διαλόγων να προκύψουν εποικοδομητικά συμπεράσματα".

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software