Πασκουάλ: "Υπέροχο πόσο αγαπούν το άθλημα οι προπονητές στην Ελλάδα"

| Διεθνή Σεμινάρια

Για δεύτερη φορά στη διάρκεια της καριέρας του (και πρώτη μετά από το 2009), ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ομιλητής σε Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προσέφερε τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες του προς όλους όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, δηλώνοντας παράλληλα πολύ χαρούμενος για την πρόσκληση που του έγινε από τον ΣΕΠΚ.

Ο πολύπειρος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μετά από δεκατρία χρόνια είμαι πάλι εδώ. Όχι στη Θεσσαλονίκη όπως το 2009, αλλά στην Αθήνα. Είναι υπέροχο πόσο οι προπονητές στην Ελλάδα αγαπούν το άθλημα, το αντιλαμβάνομαι ο ίδιος από τον αριθμό των προπονητών που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ήμουν εδώ κι είχα την ευκαιρία να μιλήσω και να μεταδώσω τις γνώσεις μου" για να συνεχίσει:

"Από την αρχή, προσπαθούσα να διδάξω πως πίσω από οποιαδήποτε απόφαση, θα πρέπει να υπάρχει πολλή σκέψη. Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας, των οπαδών, του συλλόγου, αλλά και των παικτών σου. Προσπάθησα να βάλω στο μυαλό των προπονητών πως πριν από κάθε τι που διδάσκουν, είτε μιλάμε για μια άσκηση είτε για μια ολόκληρη φιλοσοφία στο παιχνίδι, θα πρέπει να ξέρουμε γιατί το κάνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, χωρίς να είμαστε σίγουροι γιατί το κάνουμε".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software