Σφαιρόπουλος: "Να αποκτήσουμε όλοι τη νοοτροπία της διαρκούς επιμόρφωσης"

| Διεθνή Σεμινάρια

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στη θέση του ομιλητή σε Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ο πολύπειρος τεχνικός ανέλυσε τη φιλοσοφία του στη διάρκεια του "Αθήνα 2022" μπροστά σε περισσότερους από 300 προπονητές, μεταλαμπαδεύοντας ένα κομμάτι των γνώσεων και των εμπειριών που έχει αποκτήσει από τη μακρά παρουσία του σε πάγκους στο υψηλότερο επίπεδο.

Μετά από την ολοκλήρωση του Διεθνούς Σεμιναρίου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, λέγοντας πως "έχουμε χρέος, ως προπονητές, να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουμε. Όχι μόνο με την πληροφορία αυτή καθαυτή, αλλά δίνοντας κιόλας το κατάλληλο ερέθισμα, για να αναζητήσουν κι οι ίδιοι αυτό που κατά βάση χρειάζονται και να βελτιωθούν. Για μένα είναι σημαντικό να μεταδίδεται η μόρφωση κι εμείς, ως παλαιότεροι, να μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις και όλη την εμπειρία στα νέα παιδιά".

Για να συνεχίσει: "Η γνώση πλέον είναι ελεύθερη και ανοιχτή, είναι πιο εύκολα προσβάσιμη για τους νέους προπονητές. Υπάρχουν παντού σεμινάρια και πληροφορίες για το οτιδήποτε. Όποιος πραγματικά θέλει να μάθει και να βελτιωθεί μπορεί να το κάνει. Το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσουμε όλοι τη νοοτροπία της διαρκούς επιμόρφωσης και βελτίωσης. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω μεγάλη τιμή για την πρόσκληση που μου έγινε από τον ΣΕΠΚ προκειμένου να είμαι στο "Αθήνα 2022" ως ομιλητής. Εύχομαι να βοήθησα τους συναδέλφους που βρέθηκαν εδώ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software