Καραγιάννης: "Ο Μίλωνας είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Μίλωνας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν στη Β' Εθνική, μετρώντας μόνο νίκες μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές του 1ου Ομίλου. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια ώστε να επιστρέψει δριμύτερος, το νέο σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, αλλά και την ικανοποίηση που υπάρχει για τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: "Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην Elite League. Θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία. Θεωρώ πως έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αλλά τα σπουδαία είναι στα playoffs. Όπως και να έχει, ο πρώτος στόχος που θέτουμε είναι η πρωτιά στη regular season".

Για το πόσο έχει αλλάξει η σεζόν με την διεξαγωγή των playoffs: "Τα playoffs είναι μια διαδικασία πολύ διαφορετική σε σχέση με τη regular season. Είναι σαφές πως όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το μείζον θα είναι η φόρμα της κάθε ομάδας, οι τραυματισμοί και άλλες λεπτομέρειες. Ευελπιστούμε να είμαστε πάνω απ' όλα υγιείς και να μην ταλαιπωρηθούμε από ατυχία, ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα".

Για το πόσο μπορούν να βοηθήσουν τα playoffs στο επίπεδο ανταγωνισμού του Πρωταθλήματος: "Η δυναμικότητα ανάμεσα σε Νότο και Βορρά είναι η αλήθεια πως διαφέρει αρκετά. Η διασταύρωση με τον όμιλο του Νότου νομίζω πως καθιστά εξαρχής πολύ απαιτητικά τα παιχνίδια των playoffs. Όποια ομάδα κι αν βρεις απέναντί σου. Θα ήταν ίσως πιο δίκαιο να γίνει μια κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων ομίλων και μέσα από αυτή να βγουν οι διασταυρώσεις. Είναι πράγματι πρωτόγνωρο για την κατηγορία, μια ομάδα που τερματίζει στην πρώτη θέση της regular season να μην παίρνει απευθείας την άνοδο στην Elite League. Από την άλλη όμως, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και ενδιαφέρον για τον κόσμο, αφού όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή".

Για την παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια του Μίλωνα: "Ο Μίλωνας είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας. Επίτρεψέ μου να πάω λίγο πίσω, να μιλήσω για την στιγμή που ήρθα στον σύλλογο, πριν από δύο - τρία χρόνια. Η ομάδα τότε ήταν τελευταία στη Γ' Εθνική, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είδα ότι μπήκα σε μια οικογένεια, σε μια ομάδα που μπορούσε δεδομένα να διεκδικήσει την επιστροφή στην Elite League και αργότερα -γιατί όχι- στην Basket League. Με πολύ δουλειά και με ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγκάλιασαν από την προσπάθεια, από την πρώτη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που (και) φέτος βοηθούν οικονομικά την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί όλο αυτό βλέπουμε πως αποδίδει σταδιακά, με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, να βλέπεις τον κόσμο να είναι εκεί και να σε στηρίζει. Ευελπιστούμε πως τα καλύτερα έρχονται για τον Μίλωνα".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software