Μανωλιτσάκης: "Η πορεία προς τον τίτλο ήταν πιο δύσκολη απ ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης πανηγύρισε φέτος την άνοδο στη Β' Εθνική με την ομάδα της Μυκόνου, ένα σπουδαίο σύνολο που ξεχώρισε από την πρώτη αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το φετινό αγωνιστικό ταξίδι με τους νησιώτες, τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν, αλλά και το μακρόπνοο πλάνο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επίτευξη του στόχου της ανόδου: "Για να είμαι ειλικρινής, περιμέναμε εξ αρχής την άνοδο. Η ομάδα άλλωστε γι αυτό χτίστηκε. Δεν ήταν όμως τόσο εύκολη η πορεία, όσο μπορεί να έμοιαζε. Στη διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, κάναμε προπόνηση ακόμη και με επτά παίκτες. Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Βαγγέλη Καράμπουλα, τον οποίο χάσαμε για δύο μήνες. Είχαμε γενικότερα πολλές ατυχίες, θα έλεγα, που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε, όπως θέλαμε. Ήταν πιο δύσκολη λοιπόν όλη αυτή η πορεία, απ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς".

Για το πού θέλει να φτάσει η Μύκονος: "Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, θέλουν να ανέβουν σίγουρα ακόμη μια κατηγορία. Σίγουρα, να εδραιωθεί η Μύκονος στην Α2. Υπάρχει συνέπεια σε κάθε επίπεδο, σε όλους τους τομείς, κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό για τον οργανισμό της Μυκόνου".

Για το επίπεδο της Γ' Εθνικής: "Ο όμιλος θα έλεγα πως ήταν δύο ταχυτήτων. Υπήρχαν αυτές από τη μέση και πάνω που ήταν καλές και δυνατές, οι υπόλοιπες ήταν αδύναμες. Το θέμα βέβαια είναι πώς θα έβρισκες κάθε ομάδα, λόγω κορονοϊού κυρίως. Όπως για παράδειγμα, η ομάδα της Κω, που ήταν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχασε έναν βασικό παίκτη και ακολούθως πολύ έδαφος. Με εξαίρεση λοιπόν τις έξι πρώτες ομάδες, οι υπόλοιπες δεν ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software