Μπάρτζος και Φραγκούλης παρακολούθησαν το σεμινάριο του Τζοάν Πλάθα στη Βαλένθια

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Λάμπρος Μπάρτζος και ο Νίκος Φραγκούλης συμπλήρωσαν πέντε ημέρες παρουσίας στη Βαλένθια, στο πλαίσιο των φετινών υποτροφιών που "τρέχει" ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για τα μέλη του, με στόχο την επιμόρφωσή τους. 

Οι δύο προπονητές επισκέφτηκαν την Ακαδημία της Βαλένθια, η οποία φημίζεται για το γεγονός πως διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις μικρών ηλικιών στην Ευρώπη. Η "L' Alqueria" είναι ένα project, το οποίο έχουν εξάρει άλλωστε δεκάδες προσωπικότητες του χώρου στο πρόσφατο παρελθόν. Εκεί, τα δύο μέλη του ΣΕΠΚ παρακολουθούν τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Βαλένθια, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να δώσουν το "παρών" σε σεμινάριο, στο οποίο ηγήθηκε ο Τζοάν Πλάθα, μιλώντας για την άμυνα.

Οι μέρες στην ισπανική πόλη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθουν επίσης σε επαφή με τους ανθρώπους της Βαλένθια, ειδικότερα με τον Διευθυντή της Ακαδημίας για τα αγόρια, Αντρέου Κασαντεβάλ, και του Υπενθύνου Αναπτυξιακού, Βλάντο Μπάμπιτς.

Παράλληλα, παρακολούθησαν ένα σεμινάριο - επίδειξη προπόνησης με τη συμμετοχή της U14 της Βαλένθια, στο οποίο συμμετείχαν ως θεατές πολλοί προπονητές από συλλόγους της περιοχής.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

valencia2

valencia3

valencia4

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software