Πένθος για την απώλεια του Πέτρου Λινάρδου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Πέτρου Λινάρδου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. 

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους της αθλητικής δημοσιογραφίας της χώρας, ένας σπουδαίος επαγγελματίας και δάσκαλος για τις νεότερες γενιές, που ξεχώρισε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα και το ήθος του. Ήταν πατέρας του Νίκου Λινάρδου, μέλους της χρυσής φουρνιάς της Εθνικής Ανδρών που κατέκτησε το EuroBasket 1987 στην Αθήνα.

Υπήρξε μάλιστα ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, του οποίου είχε διατελέσει πρόεδρος επί 16 έτη, ενώ παράλληλα είχε ασχοληθεί με την ιστορία του αθλητισμού, έχοντας συγγράψει πολλά βιβλία αθλητικής ιστορίας. Το βιβλίο του για τον Δημήτριο Βικέλα τιμήθηκε με το "Ολυμπιακό Τρόπαιο 96" από τη ΔΟΕ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είχε βραβεύσει στο παρελθόν τον Πέτρο Λινάρδο για την σπουδαία προσφορά στον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία, αναγνωρίζοντας τις αξίες που πρέσβευε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software