Τηλεδιάσκεψη για τα μέλη στη Βόρεια Ελλάδα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη, με συμμετέχοντες τους προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ από την Βόρεια Ελλάδα. 

Καλεσμένοι ομιλητές της Συγκέντρωσης θα είναι οι Προπονητές Ελένη Καφαντάρη και Γιάννης Κούκος, δύο Έλληνες Προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Θα μιλήσουν για την εν γένει εμπειρία τους εκεί αλλά και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συναδέλφων.

Η Coach Ελένη Καφαντάρη έχει εργασθεί στην Ελλάδα στον Μέγα Αλέξανδρο, Άρη, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Ηρακλή, Παναθλητικό και στις Εθνικές ομάδες Γυναικών, νέων Γυναικών και Νεανίδων. Στο Εξωτερικό στις: SISU Denmark (Από τον Φεβρουάριο του 2019), U18 Women's National Team (2020-2021), BK Amager Denmark (2021-σήμερα), Denmark Women's National Team (2021-σήμερα).

Ο Coach Γιάννης Κούκος έχει δουλέψει στην Ελλάδα σε Απόλλων Πτολεμαΐδας, Ηρακλή, Πυλαία και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα από το 2016-2019 στην Γερμανία στην ομάδα του Göttingen και από το 2019 έως και σήμερα στην Ρουμανία και την ομάδα του Universitatea Cluj.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη του Συνδέσμου για την διαβούλευση που έχει πραγματοποιήσει η ΕΟΚ και τέλος θα απαντηθούν ερωτήσεις για τα θέματα των προπονητών και του Συνδέσμου που απασχολούν τα μέλη του ΣΕΠΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη πατώντας ΕΔΩ.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη απευθείας από τον web browser σας (πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο) ή να "κατεβάσετε" δωρεάν το πρόγραμμα Microsoft teams για υπολογιστή ή κινητό κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software