Παπούλης: "Θέλουμε να στηρίξουμε τον αθλητισμό της Κω"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Η ΑΕ Δικαίου κάνει τη δική της προσπάθεια στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, προσπαθώντας να συνδυάσει την ανάγκη για το αποτέλεσμα με την ανάδειξη των γηγενών αθλητών. Ο σύλλογος της Κω βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με τον Γιάννη Παπούλη να ηγείται πλέον της προσπάθειας, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Τζομάκα, πριν από μερικές ημέρες. 

Ο νέος πρώτος προπονητής της ΑΕ Δικαίου γνωρίζει καλά τις ανάγκες του συλλόγου, δεδομένου ότι μέχρι πρότινος είχε τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του head coach. Μιλώντας μάλιστα στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, το πρώτο στο οποίο στάθηκε ήταν η προσφορά του Δημήτρη Τζομάκα στον σύλλογο.

"Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πολύ την ΑΕ Δικαίου, έχει μεγάλο μερίδιο για τις επιτυχίες της. Έχει αναδείξει πολλά ταλέντα όλα αυτά τα χρόνια, έχει δουλέψει σκληρά προκειμένου τα νεαρά παιδιά που βρίσκονταν στα τμήματα υποδομής να φτάσουν στο σημείο να επανδρώνουν την πρώτη ομάδα" ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Παπούλης, με σεβασμό στον προκάτοχό του, για να συνεχίσει αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας:

"Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας αποτελούν λοιπόν "προϊόντα" της Ακαδημίας, ενώ οι υπόλοιποι της δωδεκάδας είναι κι αυτοί αθλητές από το νησί. Όλοι δηλαδή είναι ντόπιοι. Αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση, να στηρίξει τον αθλητισμό του νησιού και τα δικά του παιδιά. Στόχος μας είναι η παραμονή στη Γ' Εθνική, γι αυτό δουλεύουμε και παλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Δυστυχώς, είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν μας βοήθησαν, προσπαθούμε να αναπληρώσουμε αυτό το χαμένο έδαφος σταδιακά".

Σε ερώτηση για την στήριξη της ΑΕ Δικαίου στην τοπική κοινωνία, απάντησε: "Το οικονομικό βάρος που σηκώνει η διοίκηση είναι μεγάλο και δυσβάσταχτο, αφού τα ταξίδια που έχουμε είναι συνεχόμενα. Όπως καταλαβαίνετε, το μπάτζετ επιβαρύνεται σημαντικά, οπότε δεν είναι εύκολο να φέρεις αθλητές από άλλες περιοχές. Το νησί όμως έχει πολύ ταλέντο και αυτό προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε".

Τέλος, αναφορικά με την ποιότητα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής εξήγησε: "Είμαστε τυχεροί και άτυχοι, ταυτόχρονα. Γιατί το λέω αυτό; Άτυχοι γιατί μπήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο της κατηγορίας, αλλά παράλληλα τυχεροί γιατί όλο αυτό μας ωθεί να γινόμαστε καλύτεροι και να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά. Όλες οι ομάδες του 3ου ομίλου είναι καλά δουλεμένες και προπονημένες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software