Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του για την κατάκτηση της VTB League

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

itoudis Το βράδυ της 10ης Ιουνίου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε για ένατη διαδοχική σεζόν τον τίτλο στη VTB League. Μείζονα ρόλο σε αυτό το εντυπωσιακό -αν μη τι άλλο- σερί που "τρέχει" ο ρωσικός σύλλογος παίζουν ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του, Ανδρέας Πιστιόλης και Κώστας Χατζηχρήστος. 

Ο ΣΕΠΚ συγχαίρει την ελληνική προπονητική παροικία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ακόμη μία επιτυχία στο διάστημα της παρουσίας της, επί ρωσικού εδάφους. Επί των ημερών του Δημήτρη Ιτούδη άλλωστε, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετράει 16 νίκες και μόλις 1 ήττα σε τελικούς της VTB League.

Άξιοι συγχαρητηρίων όμως, για όσα κατάφεραν τη φετινή -πολύ δύσκολη λόγω του κορονοϊού- σεζόν είναι κι ο Δημήτρης Πρίφτης με τους συνεργάτες του (Θωμάς Νίκου, Βασίλης Σίμτσακ, Χάρης Γλάρος), στην Ούνικς Καζάν. Η δεύτερη ελληνική παροικία της VTB League οδήγησε τον ρωσικό σύλλογο πίσω στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι Έλληνες προπονητές στο εξωτερικό συνεχίζουν να κάνουν άπαντες περήφανους και να καταδεικνύουν με την ποιότητα της δουλειάς τους και τα αποτελέσματα πως βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software