Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Λεύκιππο Ξάνθης υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ και του ΔΠΘ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

lefkippos1 Ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 17:00, με πρωτοβουλία του Λεύκιππου Ξάνθης και υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Το webinar θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Λευκίππου Ξάνθης στο Facebook

Σε αυτό, βασικοί άξονες συζήτησεις θα είναι ο ορθός τρόπος που θα πρέπει να ακολουθηθεί σχετικά με το ζήτημα της ομαλής επανόδου των αθλητών στις προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες μετά από μακρά περίοδο αποχής (όπως αυτή της καραντίνας) καθώς και το πώς θα αποφευχθούν οι τραυματισμοί έπειτα από ένα σημαντικό διάστημα κατά το οποίο οι αθλητές έχουν μείνει ανενεργοί, ελέω πανδημίας.

Βασικοί ομιλητές του διαδικτυακού σεμιναρίου πρόκειται να είναι οι:

Θανάσης Χατζηνικολάου (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ - ΔΠΘ)
Μανώλης Παπακώστας (Χειρουργός Ορθοπεδικός)
Γιώργος Ζιώγας (Εργοφυσιολόγος)
Κώστας Επαμεινωντίδης (Φυσικοθεραπευτής).

lefkippos2

Σκοπός είναι να παρουσιαστεί με τεκμηριωμένο τρόπο η ασφαλής επιστροφή στους αθλητικούς χώρους μετά από τραυματισμό, χειρουργική επέμβαση, ασθένεια ή κοινωνική αποχή (π.χ. πανδημία του κορονοϊού).

Οι ομιλητές θα καλύψουν όλο το φάσμα των πρωτοκόλλων που πρέπει να εφαρμοστούν και μεταξύ άλλων θα αναφερθούν στην επικινδυνότητα της ταχείας επανόδου χωρίς σταδιακή επανάκτηση των φυσικών ικανοτήτων των αθλητών.

Το webinar θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Λευκίππου Ξάνθης στο Facebook.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software