Ολοκληρώθηκε το ταξίδι στις ΗΠΑ για Ζαβό - Καλογερόπουλο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

boston-celtics Γεμάτοι εικόνες, εμπειρίες αλλά και με πολλές νέες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους, γύρισαν από τις ΗΠΑ ο Αλέξανδρος Ζαβός και ο Κώστας Καλογερόπουλος. 

Οι δύο προπονητές, που βρέθηκαν στην Αμερική στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, και παρακολούθησαν από κοντά τις προπονήσεις και τον τρόπο δουλειάς του Drexel University, του University of Pennsylvania, του Boston Univerisity, όπως επίσης των Philadelphia Sixers και των Boston Celtics.

Η παρακολούθηση των προπονήσεων και η ανάλυση της φιλοσοφίας των Philadelphia Sixers από τον ίδιο τον Brett Brown και τους άμεσους συνεργάτες του, έδωσε σε αμφότερους τη δυνατότητα να μπουν απευθείας στο κλίμα και να αντιληφθούν καλύτερα πώς εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος, που έχει κάνει σύνθημα το "trust the process". Στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν ο Brett Brown με τους Αλέξανδρο Ζαβό και Κώστα Καλογερόπουλο, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη χώρα μας, λέγοντας ότι του αρέσει πολύ η Ελλάδα, όπως επίσης ότι την έχει επισκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν, ιδίως την Αθήνα.

kalogeropoulos-brown

zavos-brown

Το ταξίδι τους συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο Boston University, ενώ την Κυριακή (6/10) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της preseason ανάμεσα σε Celtics και Hornets. Ο επίλογος γράφτηκε με την παρουσία σε δύο προπονήσεις των "Κελτών", έχοντας τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Brad Stevens και τους assistant coaches, Jay Larranaga και Jerome Allen, με τον τελευταίο να έχει περάσει μάλιστα από τη χώρα μας στο παρελθόν ως παίκτης.

Παρεμπιπτόντως, το προπονητήριο των Boston Celtcis περιλαμβάνει δύο γήπεδα με έξι μπασκέτες, αποδυτήρια, γυμναστήριο, αίθουσα για video, καφετέρια - εστιατόριο και γραφεία για τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης. Στο κτήριο εργάζονται εξήντα άτομα!

zavos-celtics

kalogeropoulos-bostonuni

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software