Απόλυτα επιτυχημένο το "Αθήνα 2019"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

athens2019 13 Το "Αθήνα 2019" έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό των Μελισσίων. Ένα από τα καλύτερα Διεθνή Σεμινάρια των τελευταίων ετών, με πολύ έντονη παρουσία των προπονητών και ομιλίες υψηλού επιπέδου, που άφησαν όλους απόλυτα ικανοποιημένους. 

Την Παρασκευή (12/7), ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Ανδρέας Πιστιόλης και ο Δημήτρης Ιτούδης κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των προπονητών με τις ομιλίες τους.

athens2019 15

Πριν από την έναρξη της ομιλίας του, ο Γιάννης Χριστόπουλος ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την πρόσκληση, λέγοντας πως "θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς, όχι μόνο για την πρόσκληση αλλά και για το πώς άλλαξε τη ζωή μου και της οικογένειας μου. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν, να αγαπάει το παιχνίδι όσο αυτός". Στο παρκέ εμβάθυνε σε κομμάτια ατομικής άμυνας και της διδασκαλίας αυτής, με έναν ή περισσότερους παίκτες στο παρκέ.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης αναφέρθηκε στην τιμή που ένιωσε μόλις του έγινε η πρόσκληση να βρεθεί ως ομιλητής στο Σεμινάριο κι εν συνεχεία έδωσε τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο τη δουλειά που γίνεται σε μια ομάδα για την άμυνα στο pick n roll. Με τη χρήση του Video εστίασε στο "διάβασμα" του αντιπάλου κι εν συνεχεία με τη βοήθεια της ομάδας επίδειξης εξήγησε πώς μπορούν να δουλευτούν κάποια πράγματα στην προπόνηση, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ομάδας.

athens2019 14

Το "Αθήνα 2019" ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Δημήτρη Ιτούδη. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εστίασε στο κομμάτι των κρίσεων και των καταστάσεων που διαμορφώνονται στις ομάδες, αποκαλύπτοντας ανέκδοτες ιστορίες από την τριακονταετή παρουσία του στους πάγκους. Από την εποχή της ΚΚ Ζάγκρεμπ και του ΠΑΟΚ, μέχρι τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πολύπειρος τεχνικός εξήγησε πώς διαχειρίστηκε δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους τους προπονητές για τρόπους με τους οποίους μπορούν να βρουν λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν.

Η γεύση που έμεινε σε όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό των Μελισσίων το διήμερο ήταν πως το Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ δικαίωσε απόλυτα τις προσδοκίες.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software