Συγχαρητήρια στην Εθνική Γυναικών

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
missas_mikri.jpg Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έστειλε το πρωί της Πέμπτης ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλοντας να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Γυναικών και στο προπονητικό της τιμ, για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
missas.jpg

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έστειλε το πρωί της Πέμπτης ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλοντας να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Γυναικών και στο προπονητικό της τιμ, για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το κείμενο:
 
"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί την Εθνική ομάδα Γυναικών για την επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ οφείλει να δώσει τα εύσημα στον Κώστα Μίσσα, στους συνεργάτες του, στις παίκτριες, στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και στη διοίκηση της ΕΟΚ.  Το κατόρθωμα της Εθνικής μας ομάδας δείχνει την δυναμική του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Ως Σύνδεσμος ευχόμαστε πάντα τέτοιες επιτυχίες κι ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις αρχής γενομένης από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009".

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software