Αναζητούνται προπονητές να διδάξουν στην Κίνα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sepk logo Αναζητούνται τρεις Έλληνες προπονητές για να διδάξουν σε Διεθνή Σεμινάρια στην Κίνα, αρχής γενομένης Ιούλιο και Αύγουστο του 2017. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικά στον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (WABC) θα ξεκινήσει τη διοργάνωση Διεθνών Σεμιναρίων στην Κίνα, για τα οποία αναζητούνται τρεις Έλληνες προπονητές που να πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα Σεμινάρια θα λάβουν χώρα για 40 ημέρες (Ιούλιο και Αύγουστο 2017) στην Κίνα και θα αφορούν τρεις κατηγορίες αθλητών: α) ως 15 ετών β) 15-19 ετών γ) επαγγελματίες.

Οι ομιλητές από την Ελλάδα θα ονομαστούν "FIBA Instructors" και θα μπορούν να πάρουν μέρος στο 4ετές πρόγραμμα, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα μέρη διδασκαλίας και οι ακριβείς ημερομηνίες, ωστόσο, οι Έλληνες προπονητές που ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να επιλεχθούν οι καταλληλότεροι. Βασικές προϋποθέσεις είναι η γνώση αγγλικών, το δίπλωμα Α' Κατηγορίας, ενώ ενδείκνυται και η διεθνής εμπειρία.

Όπως είναι φυσικό θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής, ενώ θα υπάρξει και αμοιβή.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software