Ο ΣΕΠΚ ευχαριστεί τους ομιλητές

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

itoudis kali sepk Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους προπονητές που έλαβαν μέρος στο Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2016"ως ομιλητές. Η παρουσία τους συνοδεύτηκε με ένα άκρως επιτυχημένο σεμινάριο, το οποίο θεωρήθηκε από το ακροατήριο ως ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

Ο ΣΕΠΚ θέλει να ευχαριστήσει συγκεκριμένα τα προπονητικά τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Λοκομοτιβ Κουμπάν για την παρουσία τους, δηλαδή τους Δημήτρη Ιτούδη, Ανδρέα Πιστιόλη, Κώστα Χατζηχρήστο, καθώς και τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Χρήστο Παππά, Γιώργο Μποζίκα και Γιώργο Βαβέτση.

Απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών είναι πολύ υψηλό, κάτι που φάνηκε μέσα από τις λεπτομερείς, μεθοδιξκές και αναλυτικές ομιλίες τους.

Ο ΣΕΠΚ εκφράζοντας όλα τα μέλη του θέλει αφενός να τους ευχαριστήσει και αφετέρου να τους ευχηθεί ανάλογη επιτυχία και στο μέλλον. Παράλληλα ο Σύνδεσμος επιθυμεί να ευχαριστήσει και τα μέλη του για το δυναμικό παρών που έδωσαν στο κλειστό της Πυλαίας, επιβεβαιώνοντας τη δίψα του Έλληνα προπονητή για επιμόρφωση και προβληματισμό πάνω στο μπάσκετ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software